Poesia

Presentación
Presentació de llibre
Carme Tulon és, pel que fa a la professió, Tècnica Vocal i Logopeda. La seva afecció a la Literatura i la Poesia ve de lluny: el seu pare les llargues nits d’hivern, a pagès, havent sopat, aplegava la família entorn de la llar de foc (únic mitjà de calefacció) i llegia en veu alta. No serà, però, fins als anys 80 que mostrarà la seva obra poètica i narrativa al seu  cercle d’amistats. Encoratjada es presenta a premis.

Ha estat guardonada en el Concurs Literari de Poesia L’Arboç (1987 i 1989); en el Caterina Albert i Paradís (1989), i en l’Hilari d’Arenys (1990). Publica regularment a la revista Els Cingles, de Tavertet, i a L’Arboç, tornaveu literari, de Cardedeu, on acaba per ser-ne col·laboradora activa en diferents seccions.

Fa un parèntesi per dedicar-se a llibres professionals que publica el 1995, 2000 i 2005. Passada aquesta etapa reemprèn la poesia i la narrativa. Obté  els premis següents: VI Certamen de Poesia Catalana, de Viladecans (2008); Jocs Florals de Perpinyà (2008), i IX Premi de Relats Breus per a Dones, de Sant Joan Despí (2009), i Premi Vent de Port, de contes, Tremp (2009).


Firma
Firma d'exemplars

El Cep i la Nansa Edicions li ha publicat el poemari Combat de Silencis (2007), i Introspeccions, Obvietats i Impertinències, aforismes (2008), i La Claror de les ombres, Tankes, Haikus i Epitafis (2010). En breu sortirà al mercat la seva primera novel.la amb el títol Zona fosca. Actualment treballa en un poemari en llengua espanyola amb el títol provisional de De Noches y Esquinas.

En l’apartat LLIBRES PUBLICATS es pot veure un tast de l’obra publicada per El Cep i la Nansa.